SZOLGÁLTATÁSOK, CSOPORTÉPÍTÉS, MEGOSZHATÓ CIKKEK

Ajánld másoknak is partnereink szolgáltatásait és minden kifizetett szolgáltatás igénylése után 30% jutalékban részesülsz!*


Mit kell tenned? Egyszerű. Először kattints a Belépés gombra és jelentkezz be!

1. lépés: bejelentkezés után ezen az oldalon kattints bármelyik  Link generálása  gombra.
2. lépés: a megjelenő  link másolás  gombra kattintva bekerül a memóriába a saját azonosítóddal ellátott link
3. lépés: ezeket a linkeket oszd meg minél több weboldalon, a facebookon, e-mailen, messengeren, hirdető oldalakon és csoportokban, stb.

Magyarország kép

Hirdetési szolgáltatás 3.155 települési hirdető oldalon

Partnerünk a © Radar Hirdető Rendszer 3.155 település hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére. Természetesen ingyenesen is lehet hirdetést feladni. A Radar Hirdető települési oldalai itt érhetők el:

Link generálása

SzakemberDIRECT.hu kép

3.155 település Álláspiaci Közössége

A SzakemberDIRECT csapata a több mint 100.000 ÁLLÁST KÍNÁLÓ cég napi állás toborzással kapcsolatos teendőihez kíván hatékonyan hozzájárulni. A SzakemberDIRECT szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

Profiwebmester.hu kép

Weboldal, webáruház, honlap készítési szolgáltatás

Magyarországon 200.000 cégnek közel az ötöde még nem rendelkezik honlappal! 40.000 potenciális ügyfél várja hogy megszólítsák! Ajánld weboldal készítési szolgáltatásainkat. A weboldal készítési szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

Radrhirdeto.hu kép

Hirdetési szolgáltatás 18 tematikus hirdető oldalon

Ajánld a Radar Hirdető Rendszer országos tematikus oldalait: Állás Radar, Állat Radar, Antik Radar, Baba Radar, Bútor Radar, Céges Radar, Építkezés Radar, Ingatlan Radar, Jármű Radar, MLM Radar, Műszaki cikk Radar, Ruha Radar, Sport Radar, Számítógép Radar, Szépség Radar, Telefon Radar

Link generálása

Képes Apró kép

Képes Apró hirdetési szolgáltatás 3.155 weboldalon

Egyszerű és gyors hirdetés feladás akár 3.155 magyarországi településen. A hirdetés a települési hirdető oldalak főoldalán jelenik meg. Egyszerre akár több település hirdető oldalán is láthatóvá teheted, vagy választhatsz budapesti, kerületi, megyei, országos, 3.155 települési megjelentetést is.

Link generálása

MarketingMentorod.hu kép

Legyen neked is MarketingMentorod!

Magyarországon jelenleg több mint 1.7 millió regisztrált cég van! (KSH) Szinte mindegyik cég keresi a legkedvezőbb marketing megoldásokat! Nincs másik cég, amelyik ilyen marketinget tudna biztosítani! Legyél kreatív, és juttassd el minél több céghez a saját MarketingMentorod linkedet!

Link generálása

Budapest és megye kép

Hirdetési szolgáltatás 23 budapesti hirdető oldalon

Partnerünk a Radar Hirdető Rendszer Budapest 23 kerületének saját hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére. Jutalék a hirdetési egyenleg feltöltése után is jár. Ingyenes hirdetést is lehet feladni. A Radar Hirdető Rendszer bármelyik hirdető oldalán nemzetközi hirdetést is feladhatsz!

Link generálása

Ingatlan kép

Ajánlj az ingatlanközvetítőknek ingatlanos weboldalt!

Magyarországon évente 20.000 használt lakás cserél gazdát és emellet 15.000 új lakás épül. A tulajdonosaik mind keresik a legjobb lakás vásárlási és értékesítési megoldásokat! Az ingatlanközvetítők a feladataik ellátásához saját ingatlan közvetítői weboldalt kérhetnek egyszeri díjas vagy havi díjas konstrukcióban.

Link generálása

Hirdetés kép

Legyen neked is saját hirdetési weboldalad!

Ha a hirdetők saját hirdető oldalt kérnek, akkor konkurencia mentesen tudnak hirdetni! Gyakorlatilag olyan, mint ha a hirdetőnek egy saját hirdető rendszere lenne, így a hirdetési listában csak a saját hirdetései fognak megjelenni. Az aloldali hirdető szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

CSOPORTÉPÍTÉS

Ajánld másoknak is a SZETAR tagságot és minden szolgáltatás után legyen neked is csoport jutalékod!*

Szuper kép

Csatlakozz a szolgáltatás és termék ajánlói rendszerünkhöz

Regisztrálj INGYENESEN Szetar tagnak! Online, az otthonodban, a saját eszközeidről irányíthatod a tevékenységedet! Ráadásul nem kell semmit sem venned, és nem kell semmit sem eladnod! Nincs havi kötelezettséged vagy előírt limited. Annyi a feladatod, hogy ajánld vagy kérd magadnak partnereink termékeit vagy szolgáltatásait, és legyen tied az ezek után járó jutalék!* Hidd el, minden olyan egyszerű mint az 1x1! Regisztrálni itt lehet:

Link generálása
Tablet kép

Jelentkezz országos vagy helyi hirdetésszervezőnek

Jelentkezz hozzánk helyi, országos hirdetés szervezőnek! A munkatárs feladata a cégekkel történő kapcsolatfelvétel, regisztráció kitöltése online formában, valamint a folyamatos kapcsolattartás a saját maga szerződtetett cégekkel. Jelentkezhetsz Területi vezető hirdetésszervezőnek is. A Területi vezető fő feladata a hirdetés szervezői csapat létrehozása az adott területen. Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.

Link generálása

* A jutalék az adott szolgáltatás jutalékalapjából számolható ki. Az egyes szolgáltatások jutalékalapját a Start oldalon tekintheted meg. Ha a hirdető először az egyenlegét töltötte fel, akkor a jutalék az egyenleg feltöltéskor kerül kifizetésre és nem a hirdetés díjának kiegyenlítésekor.


MEGOSZHATÓ CIKKEK


Oszd meg az itt látható ÖSSZES CIKKET és linket MINDEN NAP azért, hogy mások is kérjenek maguknak hasonló cikkeket. Minden új cikk igénylése után jutalékban részesülsz!*


Bejelentkezést követően kattints a Link generálása gombra, majd a Link másolása gombot megnyomva, beillesztheted bárhová a saját azonosítóddal ellátott linkeket!


A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel

A rák gyógyítása

Link generálása


A legjobb választás, ha dolgozni akarsz: Livita!

Ha dolgozni akarsz: Livita!

Link generálása


Fitnesz és Testépítés bajnokai

Fitnesz és Testépítés bajnokai

Link generálása


Medek Tibor a fitnesz legenda

Medek Tibor a fitnesz legenda

Link generálása


Hogyan vált valóra egy álom

Hogyan vált valóra egy álom

Link generálása


Tuti tippek lakásfelújításhoz

Tuti tippek lakásfelújításhoz

Link generálása


Gyenis Judit a fitnesz bajnoka!

Gyenis Judit a fitnesz bajnoka

Link generálása


Mák Diána a fitnesz 2. legjobbja

Mák Diána a fitnesz 2. legjobbja

Link generálása


Molnár Melissza a fitnesz legjobbjai felé!

Molnár Melissza a fitnesz legjobbjai

Link generálása


Nyutali Norbert a fitnesz bajnok!

Nyutali Norbert a fitnesz bajnok!

Link generálása


Óránként 30.000 forintot kereshetsz?

Óránként 30.000 forintot kereshetsz?

Link generálása


Hogyan találtam magamnak állást?

Hogyan találtam állást

Link generálásaMennyit költöttek reklámra, hirdetésre a cégek 2016-ban Magyarországon?

Forrás a Magyar Reklámszövetség Sajtóközleményében: mrsz.hu


A 2016-os teljes Reklámtorta mérete 216,09 milliárd Forint volt. Ebből internetes reklámokra és hirdetésekre 65,95 milliárd forintot költöttek cégek és magánszemélyek 2016-ban, melynek mértéke 2017-ben már túl lépte a 80 milliárd forintot. Gyakorlatilag ezt az összeget minden évben elköltik a cégek és a magánszemélyek a reklám és hirdetési szolgáltatásokra.

Reklámtorta 1
Reklámtorta 2

Az itt felsorolt Facebook csoportokban is jelentkezhetsz és itt is oszthatsz meg linkeket:

Linkelésre használható csoportok:
Hirdess mindent Magyarország 3155 településén   Állások, munkalehetőségek országosan Hirdetésfeladás   A siker kulcsa TE vagy!   Szépségápolás Hirdetésfeladás   Soha ne add fel!   Szépség, fittség, egészség Hirdetésfeladás   No1. Business Hirdetésfeladás   Szépségmegőrzés - szépségápolás Hirdetésfeladás országosan   Merj Élni azaz merj változtatni az életeden!   Parfümök és szépségápolás Hirdetésfeladás   Női-Férfi ruhák Hirdetésfeladás   Motivációs videók csoportja   Legyünk barátok!   Hajdú Bihar megyében élők Debrecen - Hirdetésfeladás   Szabolcs Szatmár Bereg megyében élők - Nyíregyháza Hirdetésfeladás   Miskolcon Lakom Hirdetésfeladás   Budapesten Lakom Hirdetésfeladás   Nyíregyházán Lakom Hirdetésfeladás   Debrecenben Lakom Hirdetésfeladás   Újfehértón Lakom Hirdetésfeladás   Tiszavasváriban lakom Hirdetésfeladás   Balmazújvárosban Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúböszörményben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúnánáson Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúdorogon Lakom Hirdetésfeladás   Kolozsvári Hirdetésfeladás   Nagyváradi Hirdetésfeladás   Poén Bomba   Hireink.hu 
Radar Hirdető Rendszer csoportjai:
Radar Hirdető - radarhirdeto.hu Hirdetésfeladás   Állás Radar - allasradar.eu Hirdetésfeladás Ingatlan Radar - ingatlanradar.eu Hirdetésfeladás   Ruha Radar - ruharadar.hu Hirdetésfeladás   Állat Radar - allatradar.hu Hirdetésfeladás   Bútor Radar - butorradar.hu Hirdetésfeladás   Baba Radar - babaradar.hu Hirdetésfeladás   Műszaki cikk Radar - muszakicikkradar.hu Hirdetésfeladás   Jármű Radar - jarmuradar.hu Hirdetésfeladás   Sport Radar - sportradar.hu Hirdetésfeladás   Céges Radar - cegesradar.hu Hirdetésfeladás   Építkezés Radar - epitkezesradar.hu Hirdetésfeladás   Számítógép Radar - szamitogepradar.hu Hirdetésfeladás   Telefon Radar - telefonradar.hu Hirdetésfeladás   Szépség Radar - szepsegradar.hu Hirdetésfeladás   Antik Radar - antikradar.hu Hirdetésfeladás   MLM Radar - mlmradar.hu Hirdetésfeladás   Hirdetés Radar - hirdetesradar.hu Hirdetésfeladás   Szállás Radar Hirdetésfeladás   Radar Csoport 


Ezeket az általunk üzemeltetett Facebook oldalakat tetszikelheted, viszont itt Te nem tudsz megosztani linket. Ezeken az oldalakon mi jelentetünk meg hireket, hirdetéseket és információkat:

Szetar   Profiwebmester   Hireink   Szupermobil   Over Lions Kft.    Radar Hirdető Rendszer  Radar Hirdető Hirdetésfeladás   AntikRadar Hirdetésfeladás   Szépség Radar Hirdetésfeladás   Szállás Radar Hirdetésfeladás   MLM Radar Hirdetésfeladás   Hirdetés Radar Hirdetésfeladás   TelefonRadar Hirdetésfeladás   Számítógépradar Hirdetésfeladás   Épitkezésradar Hirdetésfeladás   Állatradar Hirdetésfeladás   BabaRadar Hirdetésfeladás   Cégesradar Hirdetésfeladás   Ruha Radar Hirdetésfeladás   SportRadar Hirdetésfeladás   Bútorradar Hirdetésfeladás   Műszakicikkradar Hirdetésfeladás   JárműRadar Hirdetésfeladás   Ingatlan Radar Hirdetésfeladás   Állás Radar Hirdetésfeladás   RadarCsoport   Radar Ajánlói Rendszer   Mi miért hogyan   Motivációs Videók   Poén Bomba   GoStore-General Insurance Szövetkezet 
Balmazújvárosban Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúböszörményben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúnánáson Lakom Hirdetésfeladás   Miskolcon Lakom Hirdetésfeladás   Debrecenben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúdorogon Lakom Hirdetésfeladás   Nyíregyházán Lakom Hirdetésfeladás  Kolozsvári Hirdetésfeladás   Nagyváradi Hirdetésfeladás   Budapesten Lakom Hirdetésfeladás   Újfehértón Lakom Hirdetésfeladás