SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK és CSOPORTÉPÍTÉS

Ajánld másoknak is partnereink szolgáltatásait és minden szolgáltatás után legyen neked jutalékod!*


Mit kell tenned? Egyszerű!
Bejelentkezés után ezen az oldalon kattints bármelyik  Link generálása  gombra, majd ugyanott a  link másolás -ra kattintva az általad megosztandó, a saját azonosítóddal ellátott link bekerül a memóriába. Ezeket a linkeket oszd meg minél több helyen online, közösségi portálokon, hirdető felületeken.

Magyarország kép

Hirdetési szolgáltatás 3.155 települési hirdető oldalon

Partnerünk a © Radar Hirdető Rendszer 3.155 település hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére.
Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% jutalékban* részesülsz! Természetesen ingyenesen is lehet hirdetést feladni. A központi oldala itt érhető el:

Link generálása

Szupermobil.hu kép

Mobil telefon és internet flotta szolgáltatás

Magyarországon több mint 12 millió SIM kártyát használnak és naponta 30.000 hűségidő jár le! Ők mind keresik a legjobb mobil szolgáltatást! Ajánld másoknak partnerünk mobil szolgáltatási csomagjait és minden létrejött rendelés után egyszeri 30% jutalékot* kapsz. A mobil flotta szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

Profiwebmester.hu kép

Weboldal, webáruház, honlap készítési szolgáltatás

Magyarországon 200.000 cégnek közel az ötöde még nem rendelkezik honlappal! 40.000 potenciális ügyfél várja hogy megszólítsák! Ajánld weboldal készítési szolgáltatásainkat és minden új megrendelés után 30% jutalékban* részesülsz. A weboldal készítési szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

Radrhirdeto.hu kép

Hirdetési szolgáltatás 18 országos hirdető oldalon

Ajánld a radarhirdeto.hu-t! Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% a jutalék*!

Link generálása

Képes Apró kép

Képes Apró hirdetési szolgáltatás 3.200 weboldalon

Partnerünk a Radar Hirdető Rendszer 3.155 települési, 24 budapesti kerületi és 21 országos hirdető oldalára ajánlhatod a Képes Apró hirdetések megjelentetését.

Egyszerű, gyors hirdetés feladás a saját településeden vagy akár 3.155 településen.
6 féle méretű KÉPES APRÓ hirdetési felület közül lehet választani, mely a települési hirdető oldalak főoldalán jelenik meg. A feladandó hirdetésed egyidejűleg több település hirdető oldalán is láthatóvá teheted, vagy választhatsz budapesti, kerületi, megyei, országos, 3.155 településen történő megjelentetést is.
Minden általad regisztrált fizetős Képes Apró hirdető után 30% jutalékban* részesülsz!
A Képes Apró hirdetési szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

MarketingMentorod.hu kép

Legyen neked is MarketingMentorod!

Magyarországon jelenleg több mint 1.7 millió regisztrált cég van! (KSH) Bár mindegyik cég keresi a legkedvezőbb, jól működő marketing megoldásokat, de nekünk elég az a pár ezer, aki minket akar! Ne erőltesd senkire, csak ajánld fel! Ha a cégek kérik a MarketingMentorod.hu szolgáltatásait, te minden rendelés után 30% jutalékot* kapsz. Nincs más dolgod, legyél kreatív, és juttass el minél több céghez valami ehhez hasonló szöveget, a saját MarketingMentorod linkeddel együtt

Unod már a rengeteg költséget fizetni, ami a vállalkozásoddal jár? Mit szólnál hozzá, ha a költségeidet a töredékére csökkentenénk, és közben még a bevételed is növekedne? Hogyan? Kérd INGYENES tájékoztatónkat itt:

Budapest és megye kép

Hirdetési szolgáltatás 23 budapesti hirdető oldalon

Partnerünk a Radar Hirdető Rendszer Budapest 23 kerületének saját hirdető oldalát ajánlhatod az ismerettségi köröd részére.
Minden általad regisztrált fizetős hirdető után 30% jutalékban* részesülsz!
Jutalék a hirdetési egyenleg feltöltés után is jár. Ingyenes hirdetést is lehet feladni. A Radar Hirdető Rendszer bármelyik hirdető oldalán nemzetközi hirdetést is feladhatsz!
A központi oldala itt érhető el:

Link generálása

Ingatlan kép

Ajánld az ingatlanközvetítőknek az Ingatlan Radart!

Magyarországon évente 20.000 használt lakás cserél gazdát és emellet 15.000 új lakás épül. A tulajdonosaik mind keresik a legjobb lakás vásárlási és értékesítési megoldásokat!
Ajánld az ingatlanközvetítőknek az Ingatlan Radart! A hozzánk regisztrált Ingatlanközvetítő partnerek elvégzik az ingatlan közvetítési feladatokat, és amikor fizetős hirdetési szolgáltatást vesznek igénybe az Ingatlan Radaron, 30% jutalékban* részesülsz!

Hirdetés kép

Legyen neked is saját hirdetési weboldalad!

Ha a hirdetők saját hirdető oldalt kérnek, akkor konkurencia mentesen tudnak hirdetni! Gyakorlatilag olyan, mint ha a hirdetőnek egy saját hirdető rendszere lenne, így a hirdetési listában csak a saját hirdetései fognak megjelenni.
Ajánld a hirdetőknek partnerünk aloldali szolgáltatását és minden létrejött rendelés után 30% jutalékot* kapsz.
Az aloldali hirdető szolgáltatás itt érhető el:

Link generálása

CSOPORTÉPÍTÉS

Ajánld másoknak is a SZETAR tagságot és minden szolgáltatás után legyen neked is csoport jutalékod!*

Szuper kép

Csatlakozz a szolgáltatás és termék ajánlói rendszerünkhöz

Regisztrálj INGYENESEN Szetar tagnak! Online, az otthonodban, a saját eszközeidről irányíthatod a tevékenységedet! Ráadásul nem kell semmit sem venned, és nem kell semmit sem eladnod! Nincs havi kötelezettséged vagy előírt limited. Annyi a feladatod, hogy ajánld vagy kérd magadnak partnereink termékeit vagy szolgáltatásait, és legyen tied az ezek után járó jutalék!*
Hidd el, minden olyan egyszerű mint az 1x1! Regisztrálni itt lehet:

Link generálása
Szív kép

Építs csoportot a Szetarral könnyen és egyszerűen

Nincs más dolgod, csak kötetlen munkaidőben ajánld másoknak is a Szetart! Érezd, hogy milyen szuper, amikor másoknak segíthetsz valami jó és különleges lehetőséggel! Ha legalább öten csatlakoztak hozzád Szetar tagként, attól kezdve Csoportvezető vagy és csoport jutalékra jogosulsz. Minden közvetlen hozzád csatlakozott Szetar tag és hirdetésszervező jutalákalapjának a 20%-át kapod meg csoport jutallékként. Látod? Adni jó és kapni öröm!
Itt jelentkezhetsz be:

Link generálása
Tablet kép

Jelentkezz országos vagy helyi hirdetésszervezőnek

Jelentkezz hozzánk helyi, országos hirdetés szervezőnek! A munkatárs feladata a cégekkel történő kapcsolatfelvétel, regisztráció kitöltése online formában, valamint a folyamatos kapcsolattartás a saját maga szerződtetett cégekkel. Jelentkezhetsz Területi vezető hirdetésszervezőnek is. A Területi vezető fő feladata a hirdetés szervezői csapat létrehozása az adott területen. Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.
További részletek itt:

Link generálása

* A jutalék az adott szolgáltatás jutalékalapjából számolható ki. Az egyes szolgáltatások jutalékalapját a Start oldalon tekintheted meg. Ha a hirdető először az egyenlegét töltötte fel, akkor a jutalék az egyenleg feltöltéskor kerül kifizetésre és nem a hirdetés díjának kiegyenlítésekor.


Mennyit költöttek reklámra, hirdetésre a cégek 2016-ban Magyarországon?

Forrás a Magyar Reklámszövetség Sajtóközleményében: mrsz.hu


A 2016-os teljes Reklámtorta mérete 216,09 milliárd Forint volt. Ebből internetes reklámokra és hirdetésekre 65,95 milliárd forintot költöttek cégek és magánszemélyek 2016-ban, melynek mértéke 2017-ben már túl lépte a 80 milliárd forintot. Gyakorlatilag ezt az összeget minden évben elköltik a cégek és a magánszemélyek a reklám és hirdetési szolgáltatásokra.

Reklámtorta 1
Reklámtorta 2

Az itt felsorolt Facebook csoportokban is jelentkezhetsz és itt is oszthatsz meg linkeket:

Linkelésre használható csoportok:
Hirdess mindent Magyarország 3155 településén   Állások, munkalehetőségek országosan Hirdetésfeladás   A siker kulcsa TE vagy!   Szépségápolás Hirdetésfeladás   Soha ne add fel!   Szépség, fittség, egészség Hirdetésfeladás   No1. Business Hirdetésfeladás   Szépségmegőrzés - szépségápolás Hirdetésfeladás országosan   Merj Élni azaz merj változtatni az életeden!   Parfümök és szépségápolás Hirdetésfeladás   Női-Férfi ruhák Hirdetésfeladás   Motivációs videók csoportja   Legyünk barátok!   Hajdú Bihar megyében élők Debrecen - Hirdetésfeladás   Szabolcs Szatmár Bereg megyében élők - Nyíregyháza Hirdetésfeladás   Miskolcon Lakom Hirdetésfeladás   Budapesten Lakom Hirdetésfeladás   Nyíregyházán Lakom Hirdetésfeladás   Debrecenben Lakom Hirdetésfeladás   Újfehértón Lakom Hirdetésfeladás   Tiszavasváriban lakom Hirdetésfeladás   Balmazújvárosban Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúböszörményben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúnánáson Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúdorogon Lakom Hirdetésfeladás   Kolozsvári Hirdetésfeladás   Nagyváradi Hirdetésfeladás   Poén Bomba   Hireink.hu 
Radar Hirdető Rendszer csoportjai:
Radar Hirdető - radarhirdeto.hu Hirdetésfeladás   Állás Radar - allasradar.eu Hirdetésfeladás Ingatlan Radar - ingatlanradar.eu Hirdetésfeladás   Ruha Radar - ruharadar.hu Hirdetésfeladás   Állat Radar - allatradar.hu Hirdetésfeladás   Bútor Radar - butorradar.hu Hirdetésfeladás   Baba Radar - babaradar.hu Hirdetésfeladás   Műszaki cikk Radar - muszakicikkradar.hu Hirdetésfeladás   Jármű Radar - jarmuradar.hu Hirdetésfeladás   Sport Radar - sportradar.hu Hirdetésfeladás   Céges Radar - cegesradar.hu Hirdetésfeladás   Építkezés Radar - epitkezesradar.hu Hirdetésfeladás   Számítógép Radar - szamitogepradar.hu Hirdetésfeladás   Telefon Radar - telefonradar.hu Hirdetésfeladás   Szépség Radar - szepsegradar.hu Hirdetésfeladás   Antik Radar - antikradar.hu Hirdetésfeladás   MLM Radar - mlmradar.hu Hirdetésfeladás   Hirdetés Radar - hirdetesradar.hu Hirdetésfeladás   Szállás Radar Hirdetésfeladás   Radar Csoport 


Ezeket az általunk üzemeltetett Facebook oldalakat tetszikelheted, viszont itt Te nem tudsz megosztani linket. Ezeken az oldalakon mi jelentetünk meg hireket, hirdetéseket és információkat:

Szetar   Profiwebmester   Hireink   Szupermobil   Over Lions Kft.    Radar Hirdető Rendszer  Radar Hirdető Hirdetésfeladás   AntikRadar Hirdetésfeladás   Szépség Radar Hirdetésfeladás   Szállás Radar Hirdetésfeladás   MLM Radar Hirdetésfeladás   Hirdetés Radar Hirdetésfeladás   TelefonRadar Hirdetésfeladás   Számítógépradar Hirdetésfeladás   Épitkezésradar Hirdetésfeladás   Állatradar Hirdetésfeladás   BabaRadar Hirdetésfeladás   Cégesradar Hirdetésfeladás   Ruha Radar Hirdetésfeladás   SportRadar Hirdetésfeladás   Bútorradar Hirdetésfeladás   Műszakicikkradar Hirdetésfeladás   JárműRadar Hirdetésfeladás   Ingatlan Radar Hirdetésfeladás   Állás Radar Hirdetésfeladás   RadarCsoport   Radar Ajánlói Rendszer   Mi miért hogyan   Motivációs Videók   Poén Bomba   GoStore-General Insurance Szövetkezet 
Balmazújvárosban Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúböszörményben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúnánáson Lakom Hirdetésfeladás   Miskolcon Lakom Hirdetésfeladás   Debrecenben Lakom Hirdetésfeladás   Hajdúdorogon Lakom Hirdetésfeladás   Nyíregyházán Lakom Hirdetésfeladás  Kolozsvári Hirdetésfeladás   Nagyváradi Hirdetésfeladás   Budapesten Lakom Hirdetésfeladás   Újfehértón Lakom Hirdetésfeladás