START, azaz

hogyan indulhatsz el?


Igen, ez valóban működik!

Üzleti siker kockázat nélkül!

szetar.hu

Egyszerűen otthonról működhet neked is

Online, az otthonodban, a saját eszközeidről irányíthatod a tevékenységedet! Ráadásul nem kell semmit sem venned és nem kell semmit sem eladnod! Csak mutasd meg másoknak is, hogy minden olyan egyszerű mint az 1x1!

szetar.hu

Könnyű megszeretni és használni a Szetart

Nincs más dolgod, csak kötetlen munkaidőben ajánld másoknak is partnereinket! Érezd, hogy milyen szuper, amikor másoknak is segíthetsz valami jó és különleges szolgáltatással vagy termékkel! Adni jó és kapni öröm!

szetar.hu

Számítógépen, tableten és telefonon is kiváló

Vedd elő a telefonod, a tableted vagy a számítógéped és már mindened meg is van a munkádhoz. Képzeld el, hogy évente több millióan használják és keresik a partnereink szolgáltatásait. Ajánld nekik is!


Hogyan kezdj el dolgozni? A feladat egyszerű, 7 pontban foglaltuk össze!

 1. Jelentkezz be a Szetar weboldalán a regisztrációkor megadott adatokkal, majd a felhasználói fiókodban található Saját ajánlói linkedet oszd meg a saját Facebook idővonaladon nyílvánosan! Ebből fogjuk tudni, hogy te is a Szetar csapatába tartozol!
 2. Lehetőleg tölts ki minden adatot a felhasználói fiókodban. Ha valamit most nem tudsz megadni, később is megteheted!
 3. Nézd meg a videót a Start menüben itt: szetar.hu/start
 4. Ha be vagy jelentkezve, a Szolgáltatások menüben, akkor a szetar.hu/szolgaltatasok oldalon található linkekben benne van a te azonosítód is. (lásd a videót!) Ezeket a linkeket oszd meg e-mailen, Messengerben, Facebookon, vagy bármilyen más közösségi oldalon. Ajánlott napi 30-50 link megosztás ahhoz, hogy jelentős eredményeket érhess el, mely napi pár perc időráfordítást jelent!
 5. Vedd fel a kapcsolatot a Szponzoroddal. Az elérhetőségét megtalálod a felhasználói fiókod Szponzor részénél: szetar.hu/account Ezért fontos neked is kitöltened a felhasználói fiókodban a saját adataidat, hiszen így fognak tudni téged is elérni a csapattagjaid!
 6. Írj és küldj egy köszöntő e-mail vagy üzenetet Messenger a hozzád csatlakozóknak, és ha van rá mód, vedd fel velük a kapcsolatot telefonon, esetleg személyesen. A mi munkánk csapat munka, hidd el, ezáltal sokkal sikeresebb leszel Te is!
 7. Még mielőtt bármit is kérdeznél, olvass el mindent weboldalunkon!!! Hidd el, itt minden fontos információt itt megtalálsz!

+1. Ne feledd! Bár nem kötelező, de minden képpen tegyél fel legalább 1 hirdetést, mert akkor leszel hiteles, és akkor fogod tudni ajánlani másoknak a hirdetési szolgáltatást! Hirdetésfeladáshoz ugyan azzal az e-mail címmel és jelszóval tudsz bejelentkezni mint a Szetarban!

Nagy eredményeket akarsz elérni? Akkor minden nap igyekezz minél többet tenni!
Egyedi és egyszeri akció Szetar tagoknak!

Szeretnél kiemelten hirdetni és ezért szeretnél rendkívüli kedvezményt igénybe venni?

Van rá megoldás! Nem kötelező kérned a két fajta rendkívüli kedvezményünket, de megéri! Most 5.000 forintért 20.000 forint egyenleget, és 10.000 forintért 50.000 forint egyenleget kapsz?

Ez mit jelent a Te számodra? Ez azt jelenti, hogy azonnal megnégyszerezted, vagy megötszörözted a pénzedet. A kapott egyenleget akár el is adhatod annak, aki szeretne kiemelten hirdetni, vagy akár te magad is felhasználhatod. Ezzel a módszerrel könnyedén csinálhatsz a 10.000 forintból 50.000 forintot! A kapott egyenlegedet az Egyenleg menüben tudod bárkinek átadni (eladni). radarhirdeto.hu/akcio

Milyen cégek és szervezetek álnak a Szetar hátterében? Íme néhány példa!

radarhirdeto.hu

A Radar Hirdető Rendszer 2017 szeptembere óta működik és Magyarországon egyedülálló módon több mint 3.200 hirdető oldalt üzemeltet. A hirdető oldalak magába foglalják az ÖSSZES magyarországi település (3.155) radar hirdető oldalát, valamint 24 budapesti kerületi és 21 országos tematikus oldalt is!

Profiwebmester.hu

A Profiwebmester.hu programozói csapata tagjai már több mint 20 éve látnak el programozási, webprogramozási, hálózat üzemeltetési és fejlesztési feladatokat! Szinte nincs olyan programozási feladat, amit meg ne tudnának oldani. Képzeld el, álmodd meg, a megvalósítást pedig bízd ránk!

MKSZPSZu

Kiemelt partnerünk a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége. Támogatásával és ajánlásával könyebben összeköthetjük a magyar kereskedőket és szolgáltatókat. Ennek köszönhetően kínálunk Vodafone, Telekom és Telenor szolgáltatásokat is.

Jutalékok fajtái és a jutalékalap mértéke

Fizetős hirdetés feladás

A Radar Hirdető Rendszer bármelyik hirdető oldalán. Jutalékalap* a kifizetett díj: 50%-a

Mobil telefon flotta

Egyszeri jutalék a szolgáltatás igénylésekor. Jutalékalap* az adminisztrációs díj: 25%-a

Képes Apró hirdetés

A Radar Hirdető Rendszer bármelyik fő vagy Info oldalán. Jutalékalap* a kifizetett díj: 50%-a

Weboldal készítés

Jutalék a szolgáltatás kifizetésekor. Jutalékalap* a kifizetett díj: 50%-a

Saját hirdető aloldal

Havi jutalék az alodal díjának kifizetésekor. Jutalékalap* a kifizetett díj: 50%-a

Saját szolgáltatások

Jutalék szolgáltatás vagy termék igénylés után az előzőekkel megegyező mértékben.

Szetar csoportépítés

Havi jutalék a csoportod teljesítménye után. Jutalékalap* a direkted jutalékának 100%-a

Hirdetésszervezők

Havi jutalék a hirdetésszervezők teljesítménye után. Jutalékalap* a direkted jutalékának 50%-a


 


A jutalékok mértéke az egyes szolgáltatásoknál


A jutalékok mértéke az ajánlott szolgáltatások összegétől függ, azaz mennyit fizetett a szolgáltatásért a hozzád regisztráló ügyfél. Például:

 1. A hirdetési szolgáltatások ára 590 forint és 5.900.000 forint között lehet. Ebből következőleg a jutalék összege minden egyes fizetős hirdetési szolgáltatás után 100 forint és 1.475.000 forint között lehet.
 2. A weboldal készítési szolgáltatások ára 20.000 forint és 10.000.000 forint között lehet (egyedi esetben ettől nagyobb is!). Ebből következőleg a jutalék összege minden egyes fizetős weboldal készítési szolgáltatás után 3.000 forint és 2.500.000 forint között lehet.


Jutalék emelkedik

Természetesen az nincs meghatározva, hogy a hozzád regisztrálók mikor és mennyi szolgáltatást vesznek igénybe! Így ha például egy nagyobb céget hozol, aki éveken keresztül igénybe veszi partnereink bármelyik fizetős szolgáltatását, akkor Te ezért éveken keresztül jutalékot fogsz kapni!


Éppen ezért ne feledd: minden CSAK RAJTAD MÚLIK, hiszen minél több hirdető (szolgáltatást igénylő) csatlakozik hozzád, annál többen fognak kisebb-nagyobb fizetős szolgáltatást igénybe venni! Ne várd meg, hogy mások helyetted behozzák a hirdető magánszemélyeket és cégeket!


 *A pontos jutalékszámítás a Jutalékalapból történik. Ha Szetar taggá válsz, a saját igényléseid és a hozzád direktben csatlakozott szolgáltatást, terméket igénylők után kapsz jutalékot, melynek mértéke a jutalékalap 30%-a. 100.000 forint feletti havi teljesítmény esetén további 20% jutalék bónuszt kapsz. Ha hozzád legalább 5 másik Szetar tag csatlakozik, akkor csoportvezetővé válsz. Ha te csoportvezető vagy, a hozzá direktben csatlakozott Szetar tagok és más csoportvezetők után csoportvezetői jutalékot kapsz, melynek mértéke a jutalékalap 20%-a. Gyakorlatilag a csoportod teljesítménye után végtelen mélységig kapsz jutalékot, hiszen a hozzád direkben csatlakozott Szetar tagok jutalékába a teljes csoportjuk teljesítménye is benne van.

Jutalék fizetés alapja és módja

Jutalék elszámolás kép

A jutalék elszámolás alapja

A Szetar rendszerét a Gostore-General Insurance Szövetkezet üzemelteti. A kifizetett díjak után az alap jutalékod azonnal jóváírjuk az egyenlegeden. A jutalék bónuszt és a csoportvezetői jutalékot - amennyiben jogosult vagy rá, - a hónap zárását követően írjuk jóvá. A havi jutalékod a zárást követően kérhető ki vagy gyüjthető későbbi kikérés végett. További információk az ÁSZF 10.-11. pontjában találhatók.

Jutalék fizetés kép

A jutalék kifizetés módja

A jutalékod a havi zárást követően 14 napon belül kerül átutalásra. Feltétele, hogy a jutalék összege a 10.000 forintot elérje, a havi elszámolás el legyen fogadva, a számlázási és banki adatok hiánytalanul ki legyenek töltve, és a kifizetendő jutalék összegéhez igazodó átutalásos számla cégünkhöz elektronikusan beérkezzen. 14 nap elteltével a következő hónapban kerülhet kifizetésre a jutalékod.

 

Matematikai példák a jutalék számolására

Nincs más dolgod, csak ajánld és oszd meg partnereink weboldalait. Minden olyan személy vagy cég, aki a Te linked segítségével regisztrál be, az hozzád regisztrál, így minden fizetős szolgáltatás vagy termék után te kapod a jutalékot. A linkjeidet megoszthatod e-mailen, SMS-ben, a közösségi oldalakon például a Facebookon, a Radar Hirdető Rendszer weboldalaink vagy akár más hirdető oldalakon is. Ne feledd, bármennyi megosztást tehetsz naponta és bárhol megoszthatod a weboldalakat!
A lényeg: minél többször megosztod partnereink weboldalait, annál nagyobb lesz a Te sikered!


 

Magyarország kép

Hirdetési szolgáltatás ajánlás 3.155 települési hirdetőn

Ajánld és oszd meg a települési hirdető oldalak főoldalán lévő hirdetési felületet. Ha egész hónapban rajtad keresztül csak 16 olyan cég vagy magánszemély fog hirdetni akik csak a tripla méretű 10 településen való megjelenést választják, akkor neked (16x53.100/50%/30%) 127.440 forint jutalékod lesz. Plusz, mivel az összes jutalékod meghaladja a 100.000 forintot, további 84.960 forint jutalék bónuszt kapsz, azaz összesen 212.400 forintod lesz. Ráadásul, ha ezek a hirdetők minden hónapban ugyanúgy hirdetnek, akkor te ezt minden hónapban megkapod!

Jutalék elszámolás kép

Saját hirdető aloldali szolgáltatás ajánlása

Ajánld és oszd meg a saját hirdető aloldal szolgáltatást. Kedvező ára miatt igen keresett és akár 600.000 potenciális hirdetőt lehet vele elérni! Ha rajtad keresztül csak 200 hirdető kéri az alap változatot, akkor neked (200x5.000/50%/30%) 150.000 forint jutalékod keletkezik havonta. Plussz, mivel az összes jutalékod meghaladja a 100.000 forintot, további 100.000 forint jutalék bónuszt kapsz, azaz összesen 250.000 forintod lesz havonta. Nincs korlátozva, hogy hány ügyfelet hozhatsz, folyamatos munkával akár több száz vagy több ezer is lehet!

Jutalék fizetés kép

Weboldal készítés vagy mobil flotta szolgáltatás ajánlása

Közel 40.000 cégnek még nincs weboldala! Ha havonta csak 2 cég kér rajtad keresztül egyéni webáruház készítést, ez akár neked (2x400.000/50%/30%) 120.000 forint jutalékot és 80.000 forint jutalék bónuszt, azaz összesen 200.000 forintot is jelenthet.
Sőt! Képzeld el, hogy minden nap közel 30.000 előfizetőnek jár le a mobil csomagja. Ha rajtad keresztül naponta csak 3 kéri valamelyik flotta csomagunkat, akkor (3x15.000x30/25%/30%) neked 101.250 forint jutalékod és 67.500 forint jutalék bónuszod, azaz összesen 168.750 forintod lehet!

Jutalék fizetés kép

Csoport építésért járó csoportvezetői jutalék

Építs minél nagyobb csoportot azáltal, hogy másokat is meghívsz Szetar tagnak! Ne feledd, hogy ez kiadással nem jár senkinek! Érezd, hogy milyen szuper, amikor másoknak segíthetsz valami jó és különleges lehetőséggel, kockázat mentesen! Ha legalább öten csatlakoztak hozzád Szetar tagként vagy Hirdetésszervezőként, attól kezdve Csoportvezetővé válsz és csoport jutalékra leszel jogosult. Minden közvetlen hozzád csatlakozott Szetar tag és hirdetés szervező jutalákalapjának a 20%-át kapod meg csoport jutallékként. Ez azt jelenti, hogy ha például 5 hozzád csatlakozott Szetar tag egyenként 200.000 forint jutalékot kap, akkor Te annak a 20%-át, azaz 5x40.000 = 200.000 forint csoport jutalékot kapsz!
Ugye tudod, hogy végtelen mélységből kapsz jutalékot? A hozzád csatlakozók jutalékában az ő csapatuk jutaléka is benne van, és Te az össz bevételük után kapsz jutalékot! Így a feladatod egyszerű: segíts 5 munkatársadnak abban, hogy havonta legalább 200.000 forintot keressenek a csoportjukkal, mert akkor te is 200.000 forintot keresel! Sőt! Javaslom, hogy ne 5 munkatársad legyen, hanem attól sokkal-sokkal több! Így növelheted mégnagyobbra a saját bevételedet is!

Csak hirdetés szervezőknek!

Jelentkezz hozzánk helyi, országos hirdetés szervezőnek vagy területi vezető hirdetésszervezőnek!

Hirdetésszervező 1 kép

Hirdetésszervező

Hirdetésszervező munkakör leírása:
A munkatárs feladata cégekkel történő kapcsolatfelvétel, regisztráció kitöltése online formában, valamint folyamatos kapcsolattartás a saját maga szerződtetett cégekkel. Előny a korábban szerzett szakmai tapasztalat, élő céges kapcsolatok

Elvárások a pályázótól:

 • minimum 1-2 év értékesítési tapasztalat, releváns területen szerzett eredményes múlt előnyt jelent
 • határozottság, dinamizmus
 • kiemelkedő kommunikációs képesség
 • önálló munkavégzés képessége
 • üzleties megjelenés
 • jó csapatjátékos

Amit a cég ajánl:
A munkakör betöltése 3 hónapos próbaidővel kezdődik, mely időszak alatt teljesítményarányos javadalmazást biztosítunk. A terveket teljesítő kollégák a próbaidő letelte után fix alapbérben is részesülhetnek, és az előrelépés lehetősége is adott a cégen belül. Ezen kívül arra is van lehetőség, ha szabadúszóként nem kíván felénk kizárólagos szerződéssel elköteleződni, az együttműködési szerződés teljes időszaka alatt független partnerrünkként teljesítményarányos javadalmazásban részesül.
Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.

Itt jelentkezz hirdetésszervezőnek!

Hirdetésszervező 2 kép

Területi vezető hirdetésszervező

Területi vezető hirdetésszervező munkakör leírása:
A munkatárs fő feladata a hirdetés szervezői csapat létrehozása az adott területen. Ezen kívül:

 • a cégünk képviseletének ellátása és a meghatározott vezetői feladatok végrehajtása,
 • a kiemelt céges tárgyalások lebonyolítása,
 • a csapatába tartozó hirdetés szervezők oktatása, irányítása, támogatása.

Elvárások a pályázótól:

 • minimum 1-2 év vezetői, értékesítési tapasztalat, releváns területen szerzett eredményes múlt előnyt jelent
 • határozottság, dinamizmus
 • kiemelkedő kommunikációs képesség
 • önálló vezetői munkavégzés képessége
 • üzleties megjelenés
 • jó csapatjátékos

Amit a cég ajánl:
A munkakör betöltése 3 hónapos próbaidővel kezdődik, mely időszak alatt teljesítményarányos javadalmazást biztosítunk az általa létrehozott csapata és a saját teljesítménye után. A terveket teljesítő kollégák a próbaidő letelte után fix alapbérben és teljesítmény arányos jutalékban is részesülhetnek. Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.

Itt jelentkezz területi vezőnek!