START, azaz

hogyan indulhatsz el?


Igen, ez valóban működik!

Üzleti siker kockázat nélkül!

Hogyan kezdj el dolgozni? A feladat egyszerű, 7 pontban foglaltuk össze!

 1. Jelentkezz be a Szetar weboldalán a regisztrációkor megadott adatokkal, majd a felhasználói fiókodban található Saját ajánlói linkedet oszd meg a saját Facebook idővonaladon nyílvánosan! Ebből fogjuk tudni, hogy te is a Szetar csapatába tartozol!
 2. Lehetőleg tölts ki minden adatot a felhasználói fiókodban. Ha valamit most nem tudsz megadni, később is megteheted! Ezt követően nézd meg a videót, ha eddig még nem tetted meg, itt, egy kicsit feljebb az oldalon!
 3. Ha be vagy jelentkezve, a Szolgáltatások menüben, akkor a Szetar.hu/szolgaltatasok oldalon található linkekben benne van a te azonosítód is. (lásd a videót!) Ezeket a linkeket oszd meg e-mailen, Messengerben, Facebookon, vagy bármilyen más közösségi oldalon. Ajánlott napi 30-50 link megosztás ahhoz, hogy jelentős eredményeket érhess el, mely napi pár perc időráfordítást jelent!
  Ha sok hirdetőt akarsz javaslom, a Facebookon hirdetőknek írd ezt (de a végén a te azonosítód legyen!): Szia! Javaslom, hogy a hirdetésed itt is tedd fel ingyenesen, vagy inkább előre sorolással, ha a hirdetési lista elején akarod látni a hirdetésed: https://radarhirdeto.hu/hirdetesfeladas
 4. Ha lehet, írj és küldj egy köszöntő e-mail-t vagy üzenetet Messengeren a hozzád csatlakozónak, és ha van rá mód, vedd fel vele a kapcsolatot telefonon, esetleg személyesen.
 5. Még mielőtt bármit is kérdeznél, olvass el mindent weboldalunkon!!! Hidd el, itt minden fontos információt megtalálsz!
 6. Ne feledd! Bár nem kötelező, de tegyél fel legalább 1 hirdetést, mert akkor leszel hiteles, és akkor fogod tudni ajánlani másoknak a hirdetési szolgáltatást! Hirdetésfeladáshoz regisztrálnod kell a Radar Hirdető Rendszerben!
 7. Javaslom, hogy hirdetésfeladás előtt vedd igénybe az Egyedi és egyszeri akció Szetar tagoknak kedvezményünket, melynél ajándék 20.000 vagy 50.000 forint egyenleget kapsz. További részletek itt:

Egyedi és egyszeri akció Szetar tagoknak!

Szeretnél kiemelten hirdetni és ezért szeretnél rendkívüli kedvezményt igénybe venni?

Van rá megoldás! Nem kötelező kérned a két fajta rendkívüli kedvezményünket, de megéri! Most 5.000 forintért 20.000 forint hirdetési egyenleget, és 10.000 forintért 50.000 forint hirdetési egyenleget kapsz?

Ez mit jelent a Te számodra? Ez azt jelenti, hogy azonnal megnégyszerezted, vagy megötszörözted az egyenlegedet. A kapott egyenleget akár át is adhatod annak, aki szeretne kiemelten hirdetni, vagy akár te magad is felhasználhatod. Ezzel a módszerrel könnyedén lehet neked is a 10.000 forintból 50.000 forintot hirdetési egyenleged! A kapott hirdetési egyenleget az Radar Egyenleg menüben tudod megtekinteni.Mi történik azután, ha megosztottam a linkemet?

Bárhol és bárhogyan is osztod meg a linkedet, ha egy érdeklődő rákattint, akkor Ő a te érdeklődőd lesz. Gyakorlatilag az Ő böngészője eltárolja a te azonosítódat, és ha beregisztrál bármelyik partner weboldalunkon, automatikusan hozzád fog regisztrálni. Az azonosítód eltárolása 6 hónapig tart, így ha az érdeklődő nem azonnal regisztrál, az sem jelent gondot. Viszont ha közben véletlenül az érdeklődő rákapcsol egy másik személy által megosztott linkre, és csak ez után regisztrál, akkor már sajnos nem hozzád fog regisztrálni, hanem ahhoz a másikhoz. Ez természetesen rád is igaz, hiába kattintott a te regisztráltad korábban másnak a linkjére, ha utoljára a tiedre kattintott, akkor a tied a regisztrált. Bár erre kicsi az esély, a szabály egyszerű: mindig az utolsó számít!

Milyen cégek és szervezetek álnak a Szetar hátterében? Íme néhány példa!

radarhirdeto.hu

A Radar Hirdető Rendszer 2017 szeptembere óta működik és Magyarországon egyedülálló módon több mint 3.200 hirdető oldalt üzemeltet. A hirdető oldalak magába foglalják az ÖSSZES magyarországi település (3.155) radar hirdető oldalát, valamint 24 budapesti kerületi és 21 országos tematikus oldalt is!

Profiwebmester.hu

A Profiwebmester.hu programozói csapata tagjai már több mint 20 éve látnak el programozási, webprogramozási, hálózat üzemeltetési és fejlesztési feladatokat! Szinte nincs olyan programozási feladat, amit meg ne tudnának oldani. Képzeld el, álmodd meg, a megvalósítást pedig bízd ránk!

MKSZPSZu

Kiemelt partnerünk a Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége. Támogatásával és ajánlásával könyebben összeköthetjük a magyar kereskedőket és szolgáltatókat. Ennek köszönhetően kínálunk Vodafone, Telekom és Telenor szolgáltatásokat is.

Jutalékok fajtái és a jutalékalap mértéke

Fizetős hirdetés feladás

A Radar Hirdető Rendszer bármelyik hirdető oldalán. Jutalékalap* a kifizetett díj: 80%-a

Mobil telefon flotta

Egyszeri jutalék a szolgáltatás igénylésekor. Jutalékalap* az adminisztrációs díj: 40%-a

Képes Apró hirdetés

A Radar Hirdető Rendszer bármelyik fő vagy Info oldalán. Jutalékalap* a kifizetett díj: 80%-a

Weboldal készítés

Jutalék a szolgáltatás kifizetésekor. Jutalékalap* a kifizetett díj: 40%-a

Saját hirdető aloldal

Havi jutalék az alodal díjának kifizetésekor. Jutalékalap* a kifizetett díj: 80%-a

MarketingMentorod

Egyszeri jutalék a szolgáltatás kifizetésekor. Jutalékalap* a kifizetett díj: 40%-a

Szetar csoportépítés

Havi jutalék a csoportod teljesítménye után. Jutalékalap* a direkted jutalékának 100%-a

Hirdetésszervezők

Havi jutalék a hirdetésszervezők teljesítménye után. Jutalékalap* a direkted jutalékának 40%-a


 


A jutalékok mértéke az egyes szolgáltatásoknál


A jutalékok mértéke az ajánlott szolgáltatások összegétől függ, azaz mennyit fizetett a szolgáltatásért a hozzád regisztráló ügyfél. Például:

 1. A hirdetési szolgáltatások ára 590 forint és 5.900.000 forint között lehet. Ebből következőleg a jutalék összege minden egyes fizetős hirdetési szolgáltatás után 100 forint és 1.475.000 forint között lehet.
 2. A weboldal készítési szolgáltatások ára 20.000 forint és 10.000.000 forint között lehet (egyedi esetben ettől nagyobb is!). Ebből következőleg a jutalék összege minden egyes fizetős weboldal készítési szolgáltatás után 3.000 forint és 2.500.000 forint között lehet.


Jutalék emelkedik

Természetesen az nincs meghatározva, hogy a hozzád regisztrálók mikor és mennyi szolgáltatást vesznek igénybe! Így ha például egy nagyobb céget hozol, aki éveken keresztül igénybe veszi partnereink bármelyik fizetős szolgáltatását, akkor Te ezért éveken keresztül jutalékot fogsz kapni!


Éppen ezért ne feledd: minden CSAK RAJTAD MÚLIK, hiszen minél több hirdető (szolgáltatást igénylő) csatlakozik hozzád, annál többen fognak kisebb-nagyobb fizetős szolgáltatást igénybe venni! Ne várd meg, hogy mások helyetted behozzák a hirdető magánszemélyeket és cégeket!


 *A pontos jutalékszámítás a Jutalékalapból történik. Ha Szetar taggá válsz, a saját igényléseid és a hozzád direktben csatlakozott szolgáltatást, terméket igénylők után kapsz jutalékot, melynek mértéke a jutalékalap 30%-a. 100.000 forint feletti havi teljesítmény esetén további 20% jutalék bónuszt kapsz. Ha hozzád legalább 5 másik Szetar tag csatlakozik, akkor csoportvezetővé válsz. Ha te csoportvezető vagy, a hozzá direktben csatlakozott Szetar tagok és más csoportvezetők után csoportvezetői jutalékot kapsz, melynek mértéke a jutalékalap 20%-a. Gyakorlatilag a csoportod teljesítménye után végtelen mélységig kapsz jutalékot, hiszen a hozzád direkben csatlakozott Szetar tagok jutalékába a teljes csoportjuk teljesítménye is benne van.


A jutalékalap mértéke az egyes szolgáltatásoknál van feltüntetve. A jutalékalapot minden esetben a hozzád csatlakozott szolgáltatást igénylők által fizetett díjból számoljuk ki, az ÁFA (Általános Forgalmi Adó a NAV-hoz fizetjük ki) levonását követően.
Példa: ha a fizetett díj 12.700 Ft, akkor az ÁFA levonása után maradt összeg 10.000 Ft. Ha hirdetési szolgáltatásról van szó, akkor a jutalékalap a 10.000 Ft 80%-a, azaz 8.000 Ft, így ennek te a 30%-át kapod, azaz 2.700 Ft-t. Így te a jutalék táblázatodban a Jutalékalap mezőben a 8.000 Ft-t fogsz látni és a Szolgáltatások jutaléka mezőben pedig a 2.700 Ft-t és természetesen ezt kapod meg jutalékként a példában szereplő szolgáltatás igénylés után. Ha 100.000 feletti a jutalékod, akkor pedig hozzáadódik további 20% hónap végén, azaz még kapsz minimum 20.000 Ft-t.
Ezen kívül vedd figyelembe azt is, hogy ha a díjat SMS-sel fizetik ki, akkor az SMS és mobil szolgáltató a kifizetett díj 50%-át veszi le szolgáltatási költségként, így ott eleve csak a díj fele fog beérkezni a Hirdető Rendszer számlájára, ezért kevesebb díj után tudunk jutalékot fizetni. Ezért sem szoktuk ajánlani az SMS fizetést, de aki másként nem tud, akkor az is jobb, mint a semmi.


Egyéb információk


Ha a Csapatlistádban a regisztráló azonosítójára rákapcsolsz (kék színű 10 számjegyből áll), akkor ki fogja listázni neked, hogy az illető adott-e fel hirdetést a Radar Hirdető Rendszer bármelyik oldalán. Ha a megjelenő kis ablakban számokat látsz, akkor a számokra kattintva egyesével meg tudod nézni a hirdető által feladott hirdetéseket. Ennek segítségével meg tudod nézni, hogy helyes volt-e a jutalék elszámolás. Ha a hirdetés fejlécében nem látsz semmit, vagy azt látod kiírva, hogy Hirdetéskiemelés nincs, akkor biztosan ingyenesen feladott hirdetés volt!


Ezen kívül fontos tudnod, ha beregisztráltál a Radar Hirdető rendszerbe, akkor ott is kaptál egy azonosítót. Ez az azonosító hozzád van kapcsolva, mint hirdető azonosító. Tehát ha te tettél fel hirdetést, akkor az nem a Szetaros azonosítódnál fog megjelenni, hanem a Radaros azonosítódnál. Ez azért van így, mert ha te fizetős hirdetést teszel fel, akkor csak abban az esetben kaphatsz utána jutalékot, ha a Radaros azonosítód hozzá van kapcsolva a Szetaroshoz! Ezt automatikusan megoldja a arendszer, ha odafigyelsz a regisztrációnál, hogy magadhoz regisztrálj!

Jutalék fizetés alapja és módja

Jutalék elszámolás kép

A jutalék elszámolás alapja

A Szetar rendszerét a Gostore-General Insurance Szövetkezet üzemelteti. A kifizetett díjak után az alap jutalékod azonnal jóváírjuk az egyenlegeden. A jutalék bónuszt és a csoportvezetői jutalékot - amennyiben jogosult vagy rá, - a hónap zárását követően írjuk jóvá. A havi jutalékod a zárást követően kérhető ki vagy gyüjthető későbbi kikérés végett. További információk az ÁSZF 10.-11. pontjában találhatók.

Jutalék fizetés kép

A jutalék kifizetés módja

A jutalékod a havi zárást követően 14 napon belül kerül átutalásra. Feltétele, hogy a jutalék összege a 10.000 forintot elérje, a havi elszámolás el legyen fogadva, a számlázási és banki adatok hiánytalanul ki legyenek töltve, és a kifizetendő jutalék összegéhez igazodó átutalásos számla cégünkhöz elektronikusan beérkezzen. 14 nap elteltével már csak a következő hónapban kerülhet kifizetésre a jutalékod.

 

Matematikai példák a jutalék számolására

Nincs más dolgod, csak ajánld és oszd meg partnereink weboldalait. Minden olyan személy vagy cég, aki a Te linked segítségével regisztrál be, az hozzád regisztrál, így minden fizetős szolgáltatás vagy termék után te kapod a jutalékot. A linkjeidet megoszthatod e-mailen, SMS-ben, a közösségi oldalakon például a Facebookon, a Radar Hirdető Rendszer weboldalaink vagy akár más hirdető oldalakon is. Ne feledd, bármennyi megosztást tehetsz naponta és bárhol megoszthatod a weboldalakat!
A lényeg: minél többször megosztod partnereink weboldalait, annál nagyobb lesz a Te sikered!


 

Magyarország kép

Hirdetési szolgáltatás ajánlás 3.155 települési hirdetőn

Ajánld és oszd meg a települési hirdető oldalak főoldalán lévő hirdetési felületet. Ha egész hónapban rajtad keresztül csak 16 olyan cég vagy magánszemély fog hirdetni akik 49.990 Ft-t költenek el hirdetési szolgáltatásra, akkor neked (16x49.990-27%/80%/30%) 151.151 forint jutalékod lesz. Plusz, mivel az összes jutalékod meghaladja a 100.000 forintot, további 30.230 forint jutalék bónuszt kapsz, azaz összesen 181.380 forintod lesz. Ráadásul, ha ezek a hirdetők minden hónapban ugyanúgy hirdetnek, akkor te ezt minden hónapban megkapod!

Jutalék elszámolás kép

Saját hirdető aloldali szolgáltatás ajánlása

Ajánld és oszd meg a saját hirdető aloldal szolgáltatást. Kedvező ára miatt igen keresett és akár 600.000 potenciális hirdetőt lehet vele elérni! Ha rajtad keresztül csak 200 hirdető kéri az alap változatot, akkor neked (200x5.000-27%/80%/30%) 188.977 forint jutalékod keletkezik havonta. Plussz, mivel az összes jutalékod meghaladja a 100.000 forintot, további 37.795 forint jutalék bónuszt kapsz, azaz összesen 226.772 forintod lesz havonta. Nincs korlátozva, hogy hány ügyfelet hozhatsz, folyamatos munkával akár több száz vagy több ezer is lehet!

Jutalék fizetés kép

Weboldal készítés vagy mobil flotta szolgáltatás ajánlása

Közel 40.000 cégnek még nincs weboldala! Ha havonta csak 2 cég kér rajtad keresztül egyéni webáruház készítést, ez akár neked (2x400.000-27%/80%/30%) 151.181 forint jutalékot és 30,236 forint jutalék bónuszt, azaz összesen 181.417 forintot is jelenthet.
Sőt! Képzeld el, hogy minden nap közel 30.000 előfizetőnek jár le a mobil csomagja. Ha rajtad keresztül naponta csak 3 kéri valamelyik flotta csomagunkat, akkor (3x15.999-27%x30/40%/30%) neked 136,054 forint jutalékod és 27.211 forint jutalék bónuszod, azaz összesen 163.265 forintod lehet!

Jutalék fizetés kép

Csoport építésért járó csoportvezetői jutalék

Építs minél nagyobb csoportot azáltal, hogy másokat is meghívsz Szetar tagnak! Ne feledd, hogy ez kiadással nem jár senkinek! Érezd, hogy milyen szuper, amikor másoknak segíthetsz valami jó és különleges lehetőséggel, kockázat mentesen! Ha legalább öten csatlakoztak hozzád Szetar tagként vagy Hirdetésszervezőként, attól kezdve Csoportvezetővé válsz és csoport jutalékra leszel jogosult. Minden közvetlen hozzád csatlakozott Szetar tag jutalákának a 20%-át kapod meg csoport jutallékként. Ez azt jelenti, hogy ha például 5 hozzád csatlakozott Szetar tag egyenként 200.000 forint jutalékot kap, akkor Te annak a 20%-át, azaz 5x40.000 = 200.000 forint csoport jutalékot kapsz!
Ugye tudod, hogy végtelen mélységből kapsz jutalékot? A hozzád csatlakozók jutalékában az ő csapatuk jutaléka is benne van, és Te az össz bevételük után kapsz jutalékot! Így a feladatod egyszerű: segíts 5 munkatársadnak abban, hogy havonta legalább 200.000 forintot keressenek a csoportjukkal, mert akkor te is 200.000 forintot keresel! Sőt! Javaslom, hogy ne 5 munkatársad legyen, hanem attól sokkal-sokkal több! Így növelheted mégnagyobbra a saját bevételedet is!

Csak hirdetés szervezőknek!

Jelentkezz hozzánk helyi, országos hirdetés szervezőnek vagy területi vezető hirdetésszervezőnek!

Hirdetésszervező 1 kép

Hirdetésszervező

Hirdetésszervező munkakör leírása:
A munkatárs feladata cégekkel történő kapcsolatfelvétel, regisztráció kitöltése online formában, valamint folyamatos kapcsolattartás a saját maga szerződtetett cégekkel. Előny a korábban szerzett szakmai tapasztalat, élő céges kapcsolatok

Elvárások a pályázótól:

 • minimum 1-2 év értékesítési tapasztalat, releváns területen szerzett eredményes múlt előnyt jelent
 • határozottság, dinamizmus
 • kiemelkedő kommunikációs képesség
 • önálló munkavégzés képessége
 • üzleties megjelenés
 • jó csapatjátékos

Amit a cég ajánl:
A munkakör betöltése 3 hónapos próbaidővel kezdődik, mely időszak alatt teljesítményarányos javadalmazást biztosítunk. A terveket teljesítő kollégák a próbaidő letelte után fix alapbérben is részesülhetnek, és az előrelépés lehetősége is adott a cégen belül. Ezen kívül arra is van lehetőség, ha szabadúszóként nem kíván felénk kizárólagos szerződéssel elköteleződni, az együttműködési szerződés teljes időszaka alatt független partnerrünkként teljesítményarányos javadalmazásban részesül.
Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.

Itt jelentkezz hirdetésszervezőnek!

Hirdetésszervező 2 kép

Területi vezető hirdetésszervező

Területi vezető hirdetésszervező munkakör leírása:
A munkatárs fő feladata a hirdetés szervezői csapat létrehozása az adott területen. Ezen kívül:

 • a cégünk képviseletének ellátása és a meghatározott vezetői feladatok végrehajtása,
 • a kiemelt céges tárgyalások lebonyolítása,
 • a csapatába tartozó hirdetés szervezők oktatása, irányítása, támogatása.

Elvárások a pályázótól:

 • minimum 1-2 év vezetői, értékesítési tapasztalat, releváns területen szerzett eredményes múlt előnyt jelent
 • határozottság, dinamizmus
 • kiemelkedő kommunikációs képesség
 • önálló vezetői munkavégzés képessége
 • üzleties megjelenés
 • jó csapatjátékos

Amit a cég ajánl:
A munkakör betöltése 3 hónapos próbaidővel kezdődik, mely időszak alatt teljesítményarányos javadalmazást biztosítunk az általa létrehozott csapata és a saját teljesítménye után. A terveket teljesítő kollégák a próbaidő letelte után fix alapbérben és teljesítmény arányos jutalékban is részesülhetnek. Tapasztalt csapatok, csoportok jelentkezését is várjuk.

Itt jelentkezz területi vezőnek!