szetar.hu

Minden Szetar tagunknak ajánljuk a 40 euróból 116 euró megoldást, melyet partnerünk a Tanulunk.hu kínál.

Mit kell tenni? Regisztráljon a Tanulunk.hu-n, majd vásároljon legalább 40 euró értékben képzést vagy szolgáltatást. A képzés elindítását követően ajándék Bónusz kártyát kap, amely automatikusan el kezd feltöltődni.

Ezt követően jelentkezzen Szerződéses ajánlónak az ajánlások menüpontban. Amikor feltöltődött a Bónusz kártya Ön 32 euró visszatérítésben és 84 euró bónuszban részesül, melyet kikérhet a saját bankkártyájára.

További részletek és a regisztráció elindítása itt:

Tanulunk.hu Regisztráció

További lehetőségek a Tanulunk.hu-ban

A Szerződéses ajánlók - amennyiben ajánlják másoknak a képzéseinket és szolgáltatásainkat -, további bónuszokban is részesedhetnek. Az ajánlásért járó bónuszok egy 40 eurós vásárlás esetén akár a 30 euró összeget is elérhetik, de általában 2 és 15 euró között vannnak. Természetesen minden bónusznál igaz, ha a vásárlás a 40 euró többszöröse, akkor a bónusz is a többszöröse lesz.

Tanulunk.hu lehetőséget biztosít minden Szerződéses ajánlónak, hogy csatlakozzon a Vezetői klubhoz is. Itt meghatározott pontok elérése esetén a Szerződéses ajánló további Vezetői bónuszban részesülhet, melynek mértéke 250 euró és 16.000 euró között lehet. Csatlakozzon Ön is a Vezetői klubhoz!

Tanulunk.hu Regisztráció


Feltöltődik a Bónusz kártya...

Tanulunk.hu Biztonság

Fontos biztonsági megoldást alkalmaz a Tanulunk.hu. 100%-os garanciát nyúj a Bónusz kártyák feltöltődésének eredményeként kifizetendő pénzbeli visszatérítésekre! Ez a BONUS CARD INSURANCE PROTECTION alap 20.000 font (≈24.000 euró) alaptőkével jött létre.

Tanulunk.hu Regisztráció 

Hogyan működik a Tanulunk.hu?

Egyszerűen jól!


Igen, ez valóban működik!

Üzleti siker kockázat nélkül!